Nieuws

30-08-21 -Controlebezoek kwaliteits-accreditaties LabWest


Goed nieuws voor LabWest: de controlebeoordeling van het klinisch chemisch en hematologisch laboratorium, bloedafname, POCT, de trombosedienst en het Nederlands Referentielaboratorium voor Enzymen (NRE), is dit jaar weer positief beoordeeld!

Op vrijdag 5 februari dit jaar kwam de raad voor accreditatie (RvA) digitaal op bezoek voor een controlebeoordeling van de verschillende kwaliteits-accreditaties. Tijdens deze beoordeling is er, naast de reguliere beoordeling, kritisch gekeken naar de verhuizing van de Sportlaan naar de nieuwe locatie aan de Maanweg en de gevolgen hiervan voor het kwaliteitssysteem. Hierbij werd geconstateerd dat de verhuizing goed verlopen is en werden zelfs complimenten gegeven voor de planning en uitvoering van het project.

Op basis van de algemene controlebeoordeling voor ISO22870 en ISO15189 (M027) werd 1 afwijking geconstateerd en voor de accreditatie voor ISO17025 (K173) werden géén afwijkingen geconstateerd. De afwijking, op het gebied van de interne audits, kon naar tevredenheid van de RvA opgelost worden.

Recent ontvingen we dan ook het goede nieuws: de controlebeoordeling is positief afgesloten en de accreditaties zijn weer goedgekeurd tot de volgende (controle)beoordeling in 2022. We zijn trots op al onze medewerkers die er voor zorgen dat we kwalitatief hoogstaande diagnostiek blijven leveren!

Bestand RvA M027.jpg niet gevonden

« al het nieuws

Verkoudheidsklachten?

Heeft u verkoudheidsklachten zoals hoesten, kortademigheid en/of koorts?

Ja

Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem eerst contact op met uw behandelend arts.

terug naar homepage

Nee

U kunt online een afspraak maken via de digitale agenda.

naar digitale agenda

Wij maken alleen gebruik van analytische cookies. Hiermee bekijken wij het verkeer op de website. Geeft hieronder aan of dit akkoord is.