Vacatures

» Medewerker bloedafname (parttime en fulltime)

Medewerkers bloedafname LabWest (parttime en fulltime)

Ben jij die klantvriendelijke medewerker bloedafname? Ben je iemand met pit, die de uitdaging aanneemt om op een dynamische werkplek goede zorg en service te verlenen aan patiënten?
Dan is dit jouw ideale baan!

Wie zijn wij
LabWest verzorgt de bloedafname en -analyse van poliklinische en klinische patiënten van de verschillende ziekenhuizen en huisartsen in de regio. De bijna 300 medewerkers van LabWest verrichten jaarlijks meer dan 1 miljoen bloedafnames. In de afgenomen materialen worden door hen meer dan 8 miljoen tests uitgevoerd. De uitslagen van deze analyses helpen verschillende soorten zorgprofessionals bij het stellen van een juiste diagnose of bij het vervolgen van een ziekteproces.

De afdeling: een dynamische werkplek
Het kan regelmatig druk zijn op de afdeling. Volgens Jacqui, sinds een half jaar werkzaam voor LabWest, maakt dit echter niet uit: “Ondanks de drukte is de sfeer altijd erg goed, daardoor voer ik mijn werk met heel veel plezier uit.”
Een flexibele instelling richting je collega’s erg belangrijk. Het hechte team rekent op elkaar in drukke situaties. Het werken op verschillende locaties zorgt ervoor dat je kennis maakt met diverse patiëntenpopulaties en samenwerkt met veel verschillende collega’s.

Werkzaamheden
Als medewerker bloedafname ben je het visitekaartje van de afdelingen bloedafname en van het ziekenhuis. Jij bent degene die de patiënten het eerst te woord staat: bij patiënten thuis, op prikposten of achter de balie binnen één van de ziekenhuislocaties.
Sanjai, al 18 jaar werkzaam bij LabWest, waardeert het contact met de patiënten enorm:” Soms merk je dat een patiënt ergens mee zit en dat kwijt wil, ik bied dan graag een luisterend oor.”

Als je ervaring hebt met het prikken van bloed of met venapuncties dan heb je een streepje voor. Op een dag prik je soms wel 50 keer! In het begin zal er veel begeleiding zijn en wordt je goed ingewerkt. Er zullen patiënten zijn die moeilijk te prikken zijn. Dounia ziet dit als een uitdaging: “Sommige patiënten zijn moeilijker te prikken dan anderen, ik zie dit niet als een probleem, maar als een uitdaging.”

De werktijden zijn flexibel, je zult ook worden gevraagd avond- en weekenddiensten te doen.

Functie-eisen

 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige of doktersassistente

 • Ervaring met bloedprikken (venapunctie) is een pré

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 • flexibele en patiëntvriendelijke houding gecombineerd met een dosis enthousiasme

 • ervaring met diverse computerprogramma’s, zoals Microsoft Office

 • in het bezit van een rijbewijs. Een eigen auto heeft de voorkeur i.v.m. het reizen tussen diverse locaties

 • bereid om ingezet te worden op feestdagen en voor avond- en weekenddiensten

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract op basis van minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd

 • Je gaat een salaris verdien van maximaal € 2.567 (o.b.v. 36 uur per week). Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring (FWG 35)

 • Interessante extra’s in de vorm van een eindejaarsuitkering en een MKSA regeling (uitruil arbeidsvoorwaarden), waaronder een fietsenplan

 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Enthousiast?
Wil je net als Jacqui, Sanjai en Dounia deel uitmaken van dit top team? We zien graag je CV met motivatie tegemoet via onderstaande sollicitatiebutton.

Vragen
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Carin Ladan, Manager peri-analyse, via 088-979 2299 of via Carin Ladan. Ze staat je graag te woord.

Haaglanden Medisch Centrum verzorgt de administratieve afhandeling van de sollicitatieprocedure. Daarom ontvang je bij sollicitatie bericht uit naam van Haaglanden Medisch Centrum (HMC).

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen we niet op prijs.