Vacatures

» Analist Klinische Chemie

Analist Klinische Chemie


Een groot lab en ruime diversiteit aan onderzoeken midden in de dynamiek van het ziekenhuis. Toe aan een nieuwe uitdaging als analist? Dan is dit je kans, want LabWest heeft ruimte voor nieuwe collega’s op het klinisch chemisch lab!

Vakgebied: paramedisch
Uren: 24- 36uur
Opleidingsniveau: mbo
Maandsalaris: €2.682 - €3.642

Jouw nieuwe baan


We hoeven jou als professioneel analist natuurlijk niet tot in detail te vertellen hoe jouw werk er uit ziet. Bij LabWest ga je aan de slag met het uitvoeren van een breed scala aan analyses en ben je samen met je team verantwoordelijk voor het volledige proces van bloedafname, monsterontvangst tot en met het rapporteren van de uitslagen.
Doordat we een groot lab hebben is het goed mogelijk om werkplekken te rouleren waardoor je voldoende afwisseling hebt in onderzoeken. Ook een stukje onderhoud van het apparatuur, signaleren van storingen en deze evt. verhelpen horen bij jouw takenpakket. Daarnaast heb je direct contact met de patiënt tijdens de bloedafnames in de kliniek. En natuurlijk lever je ook een bijdrage aan de kwaliteit van ons laboratoriumproces en de innovatie van diagnostiek.
Bij LabWest is er ook oog voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je, als je de ambitie hebt, je verdiepen/ specialiseren in een bepaald vakgebied en op die manier de volgende stap maken in je loopbaan.

Het team en jouw rol in het team


Je gaat aan de slag in een gemêleerd team (ca. 60 fte) waarin een open sfeer heerst en het teamgevoel groot is. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid op de afdeling. Naast analisten zijn er ook coördinatoren werkzaam en er wordt nauw en laagdrempelig samengewerkt met de klinisch chemici en de manager van het laboratorium. Binnen het team is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief, heb je een goed idee of suggestie dan wordt dat zeer gewaardeerd en naar geluisterd.
Er zijn twee locaties waar je werkzaam kunt zijn; locatie Leyweg (HagaZiekenhuis Den Haag) en locatie Maanweg. Op de Leyweg is het lab 24/7 geopend en op de Maanweg is dat van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur.

Waarom LabWest


LabWest BV verzorgt de bloedafname en bloedanalyse van poliklinische en klinische patiënten voor het HagaZiekenhuis en huisartsen in de regio en heeft daarnaast een Trombosedienst. We zijn een dochteronderneming van het HagaZiekenhuis.
 • Onze 180 medewerkers verrichten jaarlijks meer dan 1 miljoen bloedafnames. Met de afgenomen materialen worden meer dan 8 miljoen tests uitgevoerd.

 • Een boeiende veelzijdige omgeving waarin je elke dag nieuwe dingen leert en uitgedaagd wordt, of je nou een ervaren medewerker bent of een starter.

 • De mogelijkheid om te participeren aan innovatieve projecten.

 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Je werk is waardevol!

Wat breng jij mee?


 • Een afgeronde MLO of HLO opleiding met als specialisatie klinische chemie.

 • Aantoonbare ervaring als analist klinische chemie, dit mag ook stage ervaring zijn.

 • Accuratesse, een hands-on mentaliteit en een klant- en resultaatgerichte instelling.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 • Een op samenwerken gerichte instelling, enthousiasme en flexibiliteit (zowel in werkzaamheden als in werktijden).

Hier kun je op rekenen


 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week, werktijden en -dagen in overleg.

 • Een jaarcontract met optie tot een verlenging voor onbepaalde tijd

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ziekenhuizen. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in FWG 45.

 • Pensioen opbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens conform de Cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden.

 • Diverse scholingsmogelijkheden, passend bij jouw wensen en behoeften.

 • Met het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je met fiscaal voordeel bijvoorbeeld een laptop of een (elektrische) fiets aanschaffen.

Vragen stellen, meelopen of direct solliciteren?

Heb je een vraag over de functie of wil je een dagje meelopen om te kijken of LabWest bij je past? Neem dan gerust contact op met Cees Blok (manager Laboratorium) via 06 282 476 31.

Een aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je interesse en wil je solliciteren stuur dan je CV en motivatiebrief naar Cees Blok, manager laboratorium.

Verkoudheidsklachten?

Heeft u verkoudheidsklachten zoals hoesten, kortademigheid en/of koorts?

Ja

Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem eerst contact op met uw behandelend arts.

terug naar homepage

Nee

U kunt online een afspraak maken via de digitale agenda.

naar digitale agenda

Wij maken alleen gebruik van analytische cookies. Hiermee bekijken wij het verkeer op de website. Geeft hieronder aan of dit akkoord is.