Vacatures

» Medewerker bloedafname (parttime en fulltime)

Medewerkers bloedafname LabWest (parttime en fulltime)

Ben jij die klantvriendelijke medewerker bloedafname? Ben je iemand met pit, die de uitdaging aanneemt om op een dynamische werkplek goede zorg en service te verlenen aan patiënten? Dan is dit jouw ideale baan!

Wie zijn wij
LabWest verzorgt de bloedafname en -analyse van poliklinische en klinische patiënten van de verschillende ziekenhuizen en huisartsen in de regio. De bijna 300 medewerkers van LabWest verrichten jaarlijks meer dan 1 miljoen bloedafnames. In de afgenomen materialen worden door hen meer dan 8 miljoen tests uitgevoerd. De uitslagen van deze analyses helpen verschillende soorten zorgprofessionals bij het stellen van een juiste diagnose of bij het vervolgen van een ziekteproces.

De afdeling: een dynamische werkplek
Het kan regelmatig druk zijn op de afdeling. Volgens Jacqui, sinds een half jaar werkzaam voor LabWest, maakt dit echter niet uit: “Ondanks de drukte is de sfeer altijd erg goed, daardoor voer ik mijn werk met heel veel plezier uit.”
Een flexibele instelling richting je collega’s erg belangrijk. Het hechte team rekent op elkaar in drukke situaties. Het werken op verschillende locaties zorgt ervoor dat je kennis maakt met diverse patiëntenpopulaties en samenwerkt met veel verschillende collega’s.

Werkzaamheden
Als medewerker bloedafname ben je het visitekaartje van de afdelingen bloedafname en van het ziekenhuis. Jij bent degene die de patiënten het eerst te woord staat: bij patiënten thuis, op prikposten of achter de balie binnen één van de ziekenhuislocaties.
Sanjai, al 18 jaar werkzaam bij LabWest, waardeert het contact met de patiënten enorm:” Soms merk je dat een patiënt ergens mee zit en dat kwijt wil, ik bied dan graag een luisterend oor.”

Als je ervaring hebt met het prikken van bloed of met venapuncties dan heb je een streepje voor. Op een dag prik je soms wel 50 keer! In het begin zal er veel begeleiding zijn en wordt je goed ingewerkt. Er zullen patiënten zijn die moeilijk te prikken zijn. Dounia ziet dit als een uitdaging: “Sommige patiënten zijn moeilijker te prikken dan anderen, ik zie dit niet als een probleem, maar als een uitdaging.”

De werktijden zijn flexibel, je zult ook worden gevraagd avond- en weekenddiensten te doen.

Functie-eisen

 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige of doktersassistente

 • Ervaring met bloedprikken (venapunctie) is een pré

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 • flexibele en patiëntvriendelijke houding gecombineerd met een dosis enthousiasme

 • ervaring met diverse computerprogramma’s, zoals Microsoft Office

 • in het bezit van een rijbewijs. Een eigen auto heeft de voorkeur i.v.m. het reizen tussen diverse locaties

 • bereid om ingezet te worden op feestdagen en voor avond- en weekenddiensten

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract op basis van minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd

 • Je gaat een salaris verdien van maximaal € 2.567 (o.b.v. 36 uur per week). Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring (FWG 35)

 • Interessante extra’s in de vorm van een eindejaarsuitkering en een MKSA regeling (uitruil arbeidsvoorwaarden), waaronder een fietsenplan

 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Vragen
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Cees Blok, Manager peri-analyse, via 06 - 2824 7631 of via Cees Blok.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen we niet op prijs.

» Analist klinisch chemisch laboratorium locatie Leyweg

Analist B gezocht voor het klinisch chemisch laboratorium Leyweg
Zoek jij een zeer afwisselende en zelfstandige baan en heb jij ervaring met het werken in een chemisch laboratorium? Ben je zeer flexibel inzetbaar en bereid om alle diensten te werken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

De afdeling
Het klinisch chemisch en hematologisch laboratoria van het HagaZiekenhuis is gevestigd op de Leyweg en de Sportlaan . Er werken ca 62 fte.

Functieomschrijving
Als analist B ben je verantwoordelijk voor alle routineuze klinisch chemisch laboratioriumwerkzaamheden. Je verzorgt de venapuncties, bereidt de monsters voor, bepaalt de verschillende bepalingen en zorgt voor de technische validatie van de resultaten.
We verwachten van je dat je bereid bent alle diensten te werken, dus ook avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wij vragen

 • een afgeronde opleiding tot analist klinische chemie (MLO of HLO)

 • ervaring is een pré

 • je bent flexibel, enthousiast en collegiaal

 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • je bent klantgericht en empathisch, zowel naar patiënten als aanvragers

Wij bieden

 • -een fulltime dienstverband van 36 uur per week op basis van een jaarcontract

 • arbeidsvoorwaarden conform CAO ZiekenhuizenK/li>
 • een afwisselende en zelfstandige baan binnen een moderne en gecertificeerde gezondheidszorg organisatie

 • de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Lab West

 • extra’s in de vorm van een MKSA regeling (uitruil arbeidsvoorwaarden), bijvoorbeeld fietsenplan

Salaris
Functiegroep 45 op basis van ervaring, max. € 3.072,00 bruto o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante werkervaring.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Els van der Velden, manager Klinisch Chemisch Lab Leyweg, T: 06 - 5756 0599.
Stuur je CV en motivatie brief naar Els van der Velden