Vacatures

» Medewerker Bloedafname

Medewerker Bloedafname


Een grote diversiteit aan patiënten, fijne collega’s, korte lijnen en een afwisselende werkplek. Dat is precies wat jou te wachten staat als medewerker Bloedafname voor de binnen en buitendienst van LabWest. Een extra voordeel? In overleg kun je je uren flexibel indelen, ideaal!

Vakgebied: paramedisch
Uren: 15 - 25 uur
Opleidingsniveau: mbo
Maandsalaris: €2.028,00 - €2.972,00

Jouw nieuwe baan


Gastvrij en met een glimlach, dat is hoe jij onze patiënten elke dag weer ontvangt in het HagaZiekenhuis of op een van onze vele externe bloedafname locaties. Waar je werkt is afhankelijk van jouw affiniteit, ervaring en voorkeuren. Het patiënten aanbod is zeer divers, van volwassenen tot de allerkleinsten in het Juliana Kinderziekenhuis. Jij kunt in één oogopslag zien hoe je de patiënt op zijn of haar gemak kunt stellen, waardoor je vlot en vakkundig jouw werk kunt uitvoeren. Je bent ook het visitekaartje van onze Trombose-Buitendienst, want jij bent degene die de patiënt als eerst te woord staat. Bij hen thuis, op de prikposten en in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Niet gevarieerd genoeg? Naast de verschillende locaties bestaat jouw werk niet alleen uit het afnemen van bloed. Je kunt ook ingedeeld worden op verschillende werplekken zoals bijvoorbeeld de administratie of de monsterontvangst. Genoeg afwisseling dus!

Het team en jouw rol in het team


Ons team Bloedafname is zeer divers. Iedereen kent elkaar. Niet alleen binnen ons team, maar ook binnen de organisatie. Dat zorgt ook voor korte lijnen en een prettige werksfeer. Naast de medewerkers van de Bloedafname werk je ook met laboranten/analisten, coördinatoren en klinisch chemici en doseerartsen. Jouw rol is erg waardevol, want jij bent een belangrijke schakel in de diagnostiek. We vinden het belangrijk dat jij binnen het team de ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief. Persoonlijke aandacht en aandacht voor groei binnen LabWest staat bij ons hoog in het vaandel. Werken aan de zorg van morgen, dat doen we met elkaar.

Waarom LabWest


LabWest BV verzorgt de bloedafname en bloedanalyse van poliklinische en klinische patiënten voor het HagaZiekenhuis en huisartsen in de regio en heeft daarnaast een Trombosedienst. We zijn een dochteronderneming van het HagaZiekenhuis.
 • Onze 180 medewerkers verrichten jaarlijks meer dan 1 miljoen bloedafnames. Met de afgenomen materialen worden meer dan 8 miljoen tests uitgevoerd.

 • Grote diversiteit aan werkplekken waar je werkzaam kunt zijn als medewerker Bloedafname, zoals; het HagaZiekenhuis, de Trombosedienst, het Juliana Kinderziekenhuis, de vele externe priklocaties, bij patiënten thuis of in verpleeghuizen verspreidt over de regio Haaglanden.

 • Een boeiende veelzijdige omgeving waarin je elke dag nieuwe dingen leert en uitgedaagd wordt, of je nou een ervaren medewerker bent of een medisch student die alvast praktijkervaring wilt opdoen in een zorg-/ziekenhuisomgeving.

 • De mogelijkheid om te participeren aan innovatieve projecten.

 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Flexibele contract mogelijkheden en werktijden, zo is er ook de mogelijkheid om onder schooltijden te werken wanneer je schoolgaande kinderen hebt. Of juist buiten schooltijden wanneer je op bijvoorbeeld op dit moment nog een studie volgt.

 • Je werk is waardevol!

Wat breng jij mee?


 • Een afgeronde opleiding in de zorg, minimaal mbo-niveau 4.

 • Ervaring met bloedprikken is een pre.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en je weet als geen ander hoe je met zowel volwassenen als met kinderen moet communiceren. Jij weet eenieder op zijn/haar gemak te stellen.

 • Zorg gaat 24/7 door, ook in de avond, het weekend en op feestdagen. In overleg bepalen we jouw werktijden.

 • Voor de Trombose-buitendienst is een rijbewijs (en evt. eigen vervoer) een must. Maar geen zorgen als je dat niet hebt, we hebben genoeg andere werkplekken en mogelijkheden te bieden. Jouw werk is het allerleukst als je allround ingezet kunt worden.

Hier kun je op rekenen


 • Flexibele contractmogelijkheden en werktijden. Je werktijden en -dagen zijn in overleg. De werktijden liggen tussen 07.30 en 20.00 uur.

 • Een salaris van minimaal €1.938,- tot maximaal €2.882,- bruto per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek conform de Cao Ziekenhuizen.

 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

 • Een jaarcontract met een optie voor een contract voor onbepaalde tijd.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens conform de Cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden.

 • Diverse scholingsmogelijkheden, passend bij jouw wensen en behoeften.

 • Met het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je met fiscaal voordeel bijvoorbeeld een laptop of een (elektrische) fiets aanschaffen.

Vragen stellen, meelopen of direct solliciteren?

Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de button onderaan de pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk! Maar je hebt voldoende tijd om te solliciteren.

Wil je eerst ontdekken of LabWest bij je past? Loop gerust een dag mee met een van onze collega’s.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met:
Heidi Jansen, coördinator peri-analyse via 06 307 681 89 of h.jansen@labwest.nl of met
Tamara de Rooij, coördinator peri-analyse via 06 421 114 87 of t.derooij@labwest.nl.
Meer weten over de sollicitatieprocedure of de status van de vacature. Neem dan contact op met Team Recruitment via (070) 210 4500.
Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het recruitmentteam van LabWest/ het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus. LabWest BV is een dochteronderneming van het HagaZiekenhuis, derhalve wordt het sollicitatieproces uitgevoerd via het HagaZiekenhuis.

solliciteer

Verkoudheidsklachten?

Heeft u verkoudheidsklachten zoals hoesten, kortademigheid en/of koorts?

Ja

Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem eerst contact op met uw behandelend arts.

terug naar homepage

Nee

U kunt online een afspraak maken via de digitale agenda.

naar digitale agenda

Wij maken alleen gebruik van analytische cookies. Hiermee bekijken wij het verkeer op de website. Geeft hieronder aan of dit akkoord is.