Verloskundigen

Bloedafnamepost voor verloskundigen

Voor patiënten van verloskundigen in de Haagse regio is er altijd een bloedafnamepost van Lab West in de buurt van het woonadres te vinden. Daar kan materiaal worden afgenomen voor de zwangerschapscontroles en Rhesus-D diagnostiek. De analyses vinden kort na afname plaats op één van onze vijf ‘state of the art’ laboratoria in Den Haag.

Door de korte tijden tussen afname en analyse is er geen sprake van kwaliteitsverlies. De laboratoriumspecialisten van Lab West zijn altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de dienstdoende specialisten 24/7 bereiken T: 070 210 4359.

Aanvragen via Zorgdomein

Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij onze service uitgebreid. Vanaf heden kunt u uw aanvraag indienen via Zorgdomein.

Aanvragen via ZorgDomein wordt sterk aanbevolen. Via ZorgDomein is altijd de meest recente versie van het aanvraagformulier beschikbaar, gebaseerd op de figerende LESA-standaard. Het huidige huisartsenformulier 2019 versie 2 wordt niet meer geupdate en is niet meer volledig compatibel met de laatste richtlijnen (LESA/NHG).
Indien u vragen heeft en/of instructie wenst over het gebruik van ZorgDomein dan kunt u contact opnemen via:
E: Relatiebeheer of huisarstenondersteuning
T: 06 - 2028 0292 of 06 - 5336 9803

Met de invoering van ZorgDomein is per 15 oktober 2019 het online bestellen van het papieren huisartsenformulier vervallen. U kunt nog een beperkte oplage van de labformulierenformulieren bestellen via ons secretariaat.

Mocht u nog geen gebruik maken van Zorgdomein en indien u incidenteel patiënten doorstuurt naar één van onze locaties dan kunt u hieronder het aanvraagformulier downloaden.

download Huisartsenformulier 2019 versie 2.pdf

Verkoudheidsklachten?

Heeft u verkoudheidsklachten zoals hoesten, kortademigheid en/of koorts?

Ja

Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem eerst contact op met uw behandelend arts.

terug naar homepage

Nee

U kunt online een afspraak maken via de digitale agenda.

naar digitale agenda

Wij maken alleen gebruik van analytische cookies. Hiermee bekijken wij het verkeer op de website. Geeft hieronder aan of dit akkoord is.