Huisartsen

Praktijkondersteuning

LabWest slaat op het gebied van laboratoriumdiagnostiek een brug tussen de 1e en 2e lijns patiëntenzorg, dit is iets waar andere aanbieders in deze markt niet of onvoldoende in slagen.

Graag ondersteunen wij u met een stuk praktijkondersteuning bijvoorbeeld op het gebied van de diabeteszorg, daarnaast zijn de laboratoriumspecialisten van LabWest altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de dienstdoende specialisten 24/7 bereiken op de volgende telefoonnummers: 070 - 210 4953 (locatie HagaZiekenhuis)

Voor overige informatie, waaronder het opvragen van uitslagen kunt u telefonisch contact opnemen met:
Haga locaties 070 - 210 2326

Mocht u een bloedafnamepost willen openen in uw praktijk of in de nabijheid daarvan, zijn wij graag bereid om de mogelijkheden hiervan met u te onderzoeken. Mail uw wensen naar E: secretariaat@labwest.nl. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestellen aanvraagformulier

Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij onze service uitgebreid. Vanaf heden kunt u uw laboratoriumformulieren bestellen via onze site.
Om in de bestelomgeving te komen volgt u de link:
www.laboratoriumformulier.labwest.nl
U dient éénmalig een account aan te maken.Vervolgens kunt u het gewenste aantal formulieren bestellen.
De handleiding treft u eveneens op de bestelpagina aan.
Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met het secretariaat van LabWest
070 - 777 0058 of 06 - 28 24 80 49 of E: secretariaat@labwest.nl

Bestellen materialen


Voor het bestellen van urinepotjes mailt u naar relatiebeheer@labwest.nl


Voor het bestellen van kweekmateriaal voor MMB:

  • Haga locaties Leyweg en Sportlaan belt u naar: 070 - 210 2271

Aanvraagformulier

Indien u incidenteel patiënten doorstuurt naar één van onze locaties kunt u hieronder het aanvraagformulier downloaden.
Indien u regelmatig patiënten doorstuurt naar één van onze locaties kunt u de aanvraagformulieren ook bestellen via de bestelpagina www.laboratoriumformulier.labwest.nl of op de voor u gebruikelijke wijze. Voor de meest actuele locaties en openingstijden van onze bloedafnameposten kunt u terecht op de pagina locaties

download Huisartsenformulier 2019 versie 2.pdf

Doorbelgrenzen voor huisartsen

In onderstaand document kunt u de doorbelgrenzen die voor huisartsen gelden nazien. Uitslagen die binnen deze doorbelgrenzen vallen worden, zo spoedig mogelijk nadat ze bekend zijn, aan u doorgebeld.

Download doorbelgrenzen voor huisartsen.

Aanvraagformulier bloedafname aan huis

Voor het aanvragen van een bloedafname aan huis is een apart aanvraagformulier ontwikkeld. Dit specifieke aanvraagformulier kunt u op dezelfde wijze bestellen als het andere aanvraagformulier. De procedure voor een bloedafname aan huis kunt u hier nalezen.