Huisartsen

Praktijkondersteuning

LabWest slaat op het gebied van laboratoriumdiagnostiek een brug tussen de 1e en 2e lijns patiëntenzorg, dit is iets waar andere aanbieders in deze markt niet of onvoldoende in slagen.

Graag ondersteunen wij u met een stuk praktijkondersteuning bijvoorbeeld op het gebied van de diabeteszorg, daarnaast zijn de laboratoriumspecialisten van LabWest altijd bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek.

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de dienstdoende specialisten 24/7 bereiken op de volgende telefoonnummers: 070 - 210 4953 (locatie HagaZiekenhuis)

Voor overige informatie, waaronder het opvragen van uitslagen kunt u telefonisch contact opnemen met:
070 - 210 2326 (locatie HagaZiekenhuis)

Mocht u een bloedafnamepost willen openen in uw praktijk of in de nabijheid daarvan, zijn wij graag bereid om de mogelijkheden hiervan met u te onderzoeken. Mail uw wensen naar E: secretariaat@labwest.nl. Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor de meest actuele locaties en openingstijden van onze bloedafnameposten zie onze locaties.

Aanvragen via Zorgdomein

Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn hebben wij onze service uitgebreid. Vanaf heden kunt u uw aanvraag indienen via Zorgdomein.

Met de invoering van ZorgDomein is per 15 oktober 2019 het online bestellen van het papieren huisartsenformulier vervallen. U kunt, als u geen gebruik wilt maken van E-order ZorgDomein, vanaf15 oktober 2019, labformulieren bestellen via ons secretariaat.

Mocht u nog geen gebruik maken van Zorgdomein en indien u incidenteel patiënten doorstuurt naar één van onze locaties dan kunt u hieronder het aanvraagformulier downloaden.

download Huisartsenformulier 2019 versie 2.pdf

Bloedafname aan huis

Voor een bloedafname aan huis verzoeken wij u eveneens de aanvraag via Zorgdomein in te dienen. In uitzonderlijke gevallen kunt u gebruik maken van het specifieke aanvraagformulier voor thuisafnames. De procedure en het specifieke aanvraagformulier voor een bloedafname aan huis kunt u hier terugvinden.

Voor vragen over bloedafname belt u met:
070 - 372 0380 of 070 - 372 0383
Voor algemene vragen over de dienstverlening kunt u contact opnemen met het secretariaat van LabWest
070 - 777 0058 of 06 - 28 24 80 49 of E: secretariaat@labwest.nl

Bestellen materialen

Voor het bestellen van urinepotjes mailt u naar relatiebeheer@labwest.nl

Voor het bestellen van kweekmateriaal voor MMB:

  • Haga locaties Leyweg en Sportlaan belt u naar: 070 - 210 2271


Doorbelgrenzen voor huisartsen

In onderstaand document kunt u de doorbelgrenzen die voor huisartsen gelden nazien. Uitslagen die binnen deze doorbelgrenzen vallen worden, zo spoedig mogelijk nadat ze bekend zijn, aan u doorgebeld.

Download doorbelgrenzen voor huisartsen.