Nieuws

03-05-23 -Klinische les NPT medewerkers


LabWest Trombosedienst-afdeling NPT nodigt u uit voor het bijwonen van een klinische les voor medewerkers van NPT-zorginstellingen in de regio Den Haag & Omstreken .
De klinische les is een jaarlijkse verplichting voor medewerkers die de INR prikken bij cliënten in een zorginstelling. (zie punt 6 Zelfmeetovereenkomst individuele medewerker zorginstelling NPT).

Dit jaar zal de klinische les gepresenteerd worden door twee sprekers:

  • Marjan Veuger, klinisch chemicus HagaZiekenhuis

  • Petra Huijts, doseerarts Trombosedienst LabWest

De onderwerpen die zij zullen bespreken zijn:
  • POCT (point of care testing) in verpleeghuizen

  • Erfelijke trombofilie

Daarnaast zal het een interactieve les zijn d.m.v. een quiz met diverse onderwerpen op het gebied van de Trombosezorg. Deze zullen tijdens de les aan bod komen. De vragen dien je met je eigen mobiele telefoon ter plekke in te vullen. Hierbij zullen wij allen gebruik maken van de online app Kahoot. Je eigen score en die van anderen zijn meteen te zien na afloop van de vraag. Bij aanvang van deze les ontvang je de inloggegevens voor het activeren van de quiz en evt. wifi inlog gegevens.

LET OP: Voor aanvang dien je de app Kahoot te downloaden op je mobiele telefoon. Deze app is te vinden in de Play store (Android) of App store (IOS).

Na afloop ontvangt u een digitaal certificaat via het al reeds bekende en geverifieerde emailadres.

De klinische lessen zijn gepland op:
Datum: 25 mei 2023 en 12 september 2023.
Tijd: inloop vanaf 16.30 uur; scholing van 17.00 - 18.00 uur.
Adres:
HagaZiekenhuis;
Auditorium; route N1.30 (1e etage)
Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag

Indien de klinische les niet live kan worden bijgewoond, dan kan deze medio december in worden gehaald middels een online sessie. Uiteraard is het live bijwonen fijner indien er vragen zijn of er meer uitleg gewenst is.

Graag uiterlijk 1 week voor aanvang de datum van uw voorkeur doorgeven aan de coördinator voor NPT binnen uw organisatie, of stuur een email naar NPT@labwest.nl met vermelding van uw naam, voor welke organisatie u werkzaam bent en op welke datum u wilt komen.

Deze uitnodiging is verzonden naar meerdere zorginstellingen, zodat u met collega’s van andere locaties ervaringen kunt uitwisselen. Het NPT team van de Trombosedienst kijkt wederom uit naar uw komst.

« al het nieuws

Verkoudheidsklachten?

Heeft u verkoudheidsklachten zoals hoesten, kortademigheid en/of koorts?

Ja

Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem eerst contact op met uw behandelend arts.

terug naar homepage

Nee

U kunt online een afspraak maken via de digitale agenda.

naar digitale agenda

Wij maken alleen gebruik van analytische cookies. Hiermee bekijken wij het verkeer op de website. Geeft hieronder aan of dit akkoord is.